♥Zac Efron♥

Škoda že je to zamalovaný :))

11. ledna 2009 v 15:55 | terishek

ZAC foto

11. ledna 2009 v 15:45 | terishek

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg

ZAC životopis

9. ledna 2009 v 17:05 | terishek

Zac Efron Životopis - Údaje

Jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18. 10. 1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy
Přezdívka: Zac
Rodiče: David a Starla
Sourozenci: bratr Dylan
Povolání: herec, zpěvák
Výška: 1,75m
Mazlíčci: Siamská kočka, Dva psi Australští ovčáci
Oblíbené jídlo: Sushi,Exotické jídlo
Lechtivý: Ano
Alergický: Ne

Zac Efron Životopis - Život

Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.
Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney.)
Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.

Zac Efron Životopis - Filmografie

The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
ER - Luke Tomello (2003)
The Guardian - Bobby Neville (2004)
Miracle run - Steven Morgan (2004)
CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
Summerland - Cameron Bale (2005)
Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
High school musical - Troy Bolton (2006)
The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
Heist - roznašeč pizzy (2006)
High school musical 2 - Troy Bolton (2007)
Hairspray (2007)
 
 

Reklama